Cistells de mar

Els cistells de mar són fets amb l’antiga tècnica dels pescadors per a el.laborar les garbitanes o gambines, construïts amb una reixa feta amb vims, canyes, espart, o el material que es tingués més a mà, i ennusat amb un fil de cotó. Les vores són de boga majoritàriament per a enganxar-hi els hams del palangre perquè quedessin ben ordenats.

Avui en dia el cistell de mar és una peça molt decorativa, i les fibres que el teixeixen configuren figures geomètriques amb infinites diversitats.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca